Andrian Candu: O moțiune picată nu înseamnă o bătălie pierdută

21 Iulie 2020

O moțiune picată nu înseamnă o bătălie pierdută. Republica Moldova va avea anul acesta un nou președinte și un nou guvern, a declarat președintele PRO MOLDOVA Andrian Candu.

„Chiar dacă ieri s-au grăbit să închidă sesiunea, una cu cele mai slabe rezultate din toată istoria Republicii Moldova, îi vom aduce la muncă mai repede decât pot să-și imagineze”, a precizat Andrian Candu. 

El a menționat că eșecul acestei guvernări este resimțit dureros de oameni, dar PSRM și PDM nu sunt deranjați de acest lucru, aplaudând în picioare un executiv nociv pentru țară. 

„Pentru ce ați aplaudat, voi, ieri? Voi, socialiștii lui Dodon și democrații lui Filip? Ați aplaudat victimele pandemiei? Ați elogiat falimentul miilor de companii și zecile de mii de oameni care au rămas fără de lucru? Sau ați aplaudat pentru că veteranii sunt bătuți în stradă? Sau că presa este lovită și ținută ostatică? Guvernul-dezastru Dodon-Filip-Chicu nu și-a recăpătat legitimitatea, chiar dacă moțiunea de cenzură, cu regret, nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată”, a declarat liderul PRO MOLDOVA.     

PRO MOLDOVA va merge la consultări cu oamenii pentru a identifica cele mai bune soluții pentru problemele existente în sănătate, educație și economie. Măsurile guvernării sunt exclusiv electorale, Guvernul este staff-ul electoral al lui Igor Dodon și lucrează pentru un singur om. Opoziția este obligată să vină cu măsuri bine pregătite, care să fie implementate imediat cum se curăță statul de agenții lui Dodon.