Inaugurarea celei de-a 24 organizație teritorială a PRO MOLDOVA

1 August 2020

Pâinea bunicăi, sâmbetele petrecute în sat alături de alți copii și tineri, hora de duminică, aceste amintiri ne-au făcut să ne gândim la altfel de poltică și alt viitor al țării. Oamenii trebuie să revină acasă, iar țara noastră de redevină locul în care fiecare om este stăpân și se simte bine, a declarat Andrian Candu.


La inaugurarea celei de-a 24 organizație teritorială a PRO MOLDOVA, Andrian Candu a subliniat că acest partid, este rezultatul unei scindări de pretinsele elite birocratice. “Am înțeles un lucru important, dacă rămânem divizați pe criterii politice, sociale sau oricare altele nu vom reuși decât să distrugem ce a mai rămas din țară. Scopul nostru este să consolidăm societatea, să ne solidarizăm și să acționăm împreună pentru că până la urmă fiecare locuitor al țării vrea aceleași lucruri pentru copii, pentru părinți, pentru noi”, a spus Andrian Candu.  


Oamenii PRO MOLDOVA sunt îngrijorați de criza sanitară, de noua realitate în care masca a devenit un element indispensabil, dar și de sărăcie, roada săracă, dezastrul din educație și interdicțiile fără noimă aplicate în locul unor instrucțiuni din partea guvernării.

Elena Bacalu a subliniat că anume oamenii din Vadul lui Isaac au fost primii care au susținut-o după decizia de a părăsi alianța rușinoasă cu socialiștii. ”Am ales sa fim pentru oameni și avem o echipă foarte bună. Numai aici avem peste 160 membri. Sunt sigură că vom reuși multe împreună”, a menționat Bacalu, deputat pe circumscripție Cahul-Cantemir.

Evenimentul a fost organizat în satul Vadul lui Isaac, unde Andrian Candu și-a petrecut copilăria.