Primele consultări pe marginea priorităților Guvernului anti-criză

29 Iunie 2020

Primele consultări pe marginea priorităților Guvernului anti-criză între partidele politice de opoziție, organizate la invitația PRO MOLDOVA, au avut loc astăzi în Parlamentul Republicii Moldova.

PRO MOLDOVA a lansat invitație deschisă pentru toate partidele parlamentare responsabile pentru stabilirea priorităților Guvernului anti-criză. Oferta PRO include o serie de măsuri urgente pentru susținerea sistemului sanitar, a economiei, educației, justiție și a domeniului social. Propunerile de reformă și proiecte de legi, care ar urma să fie puse pe agenda Parlamentului în regim de urgență , vin să îmbunătățească situația catastrofală din țară, precum și să aducă un suport imediat pentru oamenii care au de suferit cel mai mult în perioada de pandemie.

La prima rundă de discuții au participat deputații din fracțiunea Partidului Șor. Discuțiile vor continua pentru că este timpul să avansăm de la constatarea crizei morale, economice și sanitare în care a fost împinsă Republica Moldova de guvernarea lui Igor Dodon, la acțiuni neîntârziate.