PRO MOLDOVA discută cu oamenii din Rezina

29 Iunie 2020

Republica Moldova este în criză din cauza gestionării proaste, abordărilor amatoriste și a iresponsabilității guvernului condus de facto de Igor Dodon, această poziție a fost susținută de oamenii din Rezina cu care deputații PRO MOLDOVA au avut astăzi mai multe întâlniri.

„Suntem consecvenți și insistenți. Nu ne interesează Chicu cu miniștrii lui, nici încă majoritatea parlamentară, nici oleacă președintele. Ne doare că sunt luate decizii proaste, iresponsabile, iar legea este aplicată selectiv și neglijent. Astfel am ajuns la acest dezastru care ne ucide la propriu. PRO MOLDOVA mereu a optat pentru acțiuni hotărâte și vom continua să pregătim proiecte bune și să stăruim asupra eliminării abuzurilor și prostiei, nu avem timp de pierdut”, a subliniat Andrian Candu.

 

Locuitorii raionului Rezina au pledat pentru schimbarea conducerii țării pentru evitarea unui colaps economic, sanitar și social. Ei au reclamat dificultățile cu care se confruntă și la care guvernarea actuală nu vine cu nicio soluție, dimpotrivă punând tot greul crizei pe umerii oamenilor și întreprinzând acțiuni care duc la agravarea situației și îmbolnăvirea masivă a populației.  

 

Un subiect dureros pentru oameni sunt amenzile aplicate abuziv, selectiv și fără drept de apel, inclusiv oamenilor în vârstă. Andrian Candu, președintele PRO MOLDOVA, a subliniat că va insista în continuare pe adoptarea amnistiei pentru amenzile aplicate pe perioada pandemiei, menționând că un proiect de lege în acest sens este pus pe masa autorităților din perioada stării de urgență. În context, liderul PRO MOLDOVA a menționat necesitatea unor buni specialiști în fruntea ministerelor pentru a trece în istorie această guvernare rușinoasă și incompetentă.

 

Deputații PRO MOLDOVA au avut întâlniri cu membrii Organizației Teritoriale PRO MOLDOVA, au primit cetățeni în audiență și au vizitat mai multe localități din raion.